Det engelske fodboldlandshold havde muligheden for at spille sig tilbage i varmen hos landets mange fodboldfans, da de mødte Slovenien i gruppe C’s sidste kamp. Men det formåede ‘The Three Lions’ langt fra.

0 : 0
Slovenien
Slovenien
v v u u u

England og Slovenien tørnede sammen i sidste kamp i Gruppe C, hvor ‘Three Lions’ med en sejr kunne sikre sig førstepladsen i gruppen.

Sejren fik englænderne aldrig, men førstepladsen kom i hus.

Det var dog intet storspillende engelsk landshold, der indtog banen mod Slovenien – tværtimod. Den engelske offensiv forblev hele tiden ved lige-ved-og-næsten, når de tandløst forsøgte at true det slovenske mål.

Det uafgjorte resultat var dog ganske okay set med danske briller, selvom mange nok havde håbet på en engelsk sejr. For med den uafgjorte slutter Danmark på andenpladsen i EM-puljen, hvilket betyder, at værtsnationen, Tyskland, venter danskerne.

Slovenien går videre som 3’ere, og serberne er elimineret.

Du kan læse hele udviklingen i kampen mellem England og Slovenien herunder:

SLUT! 94′ – Dommeren fløjter for sidste gang i en kamp, der på ingen måder levede op til de høje forventninger.

93′ De engelske spillere tordner frem og tilbage på banen i noget, der ligner afmagt over ikke at kunne få spillet til at hænge sammen.

89′ Kampen er stagneret en smule. England formår ikke rigtigt at true, og Slovenien lader ikke til at have noget offensivt at byde ind med.

84′ Kieran Trippier går ud, ind kommer Trent Alexander-Arnold.

82‘ Englænderne kredser om det slovenske felt, men slovenerne forsvarer heroisk.

78′ England presser på, men bliver ikke rigtigt farlige.

73′ Declan Rice giver det et forsøg fra distancen, men bolden sniger sig akkurat ikke i mål.

68′ Marc Guehi får gult kort for at fælde en slovener. På det efterfølgende frispark får Slovenien ikke noget ud af frisparket uden for Englands felt.

57′ England presser på i Sloveniens felt, men flere løse bolde kom aldrig rigtig tæt på at gå ind.

51′ Foden tager chancen fra distancen, da bolden ender for hans fødder. Men afslutningen kikser.

Pause Pause Pause

Dommer Clement Turpin fløjter til pause efter første halvleg.

40′ Harry Kane er tæt på en stor chance bagerst i feltet, men han kommer lige nøjagtig ikke frem til indlægget.

31′ Harry Kane sparker på mål, men Jan Oblak klarer skuddet i midten af målet.

30′ Phil Foden leverer en bold ind i det slovenske felt, men bolden passerer og bliver clearet af en forsvarsspiller.

22′ Erik Janza fra Slovenien går glip af næste kamp, hvis Slovenien skulle få en sådan. Han får gult kort her.

20′ Bukayo Saka får scoret for England, men målet blev hurtigt annulleret på grund af en offside i opspillet.

17′ Der er gult kort til Englands Kieran Trippier, der stempler en slovener, som er på vej fremover banen.

12′ Kampen er uden en masse store chancer. England er mest på bolden, men spiller en anelse afventende. England har 71% boldbesiddelse lige nu.

4′ Benjamin Sesko, der er Sloveniens farligste mand, header på mål, men der er ikke særlig meget fart i afslutningen.

2′ England har været ved baglinjen hos Slovenien, hvor Phil Foden dog ikke fik fuld gevinst.