Gjensidige Kvindeliga

Legenden er færdig – Per Nielsen stopper i Brøndby IF

Klublegenden Per Nielsen stopper i Brøndby IF efter ni år i spidsen for klubbens kvindehold. Det meddeler klubben tirsdag eftermiddag.

Brøndbys cheftræner, Per Nielsen, spejder ud på banen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Per Nielsen stopper for denne gang i Brøndby IF.

Han forlader jobbet som cheftræner for klubbens kvindehold. Det skriver klubben tirsdag.

– Først og fremmest, så er jeg stolt af alt, hvad vi har opnået sammen, særligt vores mesterskaber og pokaltitler. Jeg vil altid være taknemmelig for muligheden og støtten fra både klubben og fansene, og jeg vil derfor også gerne takke spillere og stab for samarbejdet gennem årene. Nu er det tid for mig at give stafetten videre, og jeg ønsker alle i Brøndby IF Women alt det bedste, fortæller Per Nielsen til klubbens hjemmeside.

Per Nielsen har været med til at vinde tre mesterskaber og tre pokaltitler til pokalskabet i vestegnsklubben, og han efterlader også et stort aftryk i klubben, forsikrer Christian Barrett der er formand for Brøndbyernes Idrætsforening og bestyrelsesmedlem i Brøndby IF.

– Per har med sin erfaring og stærke evner som træner været en vigtig del af Brøndby IF Women gennem de sidste ni år, og han har i den grad bidraget til, at vi spiller med i toppen af dansk kvindefodbold. Per og holdet har skabt mange mindeværdige øjeblikke for Brøndby IF Women, siden han tiltrådte tilbage i 2015, hvilket vi er meget taknemmelige for.

I den netop overståede sæson tabte Brøndby IF både mesterskabet og pokalturneringen til rivalerne fra FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P