NordicBet Ligaen

B.93-stjerne tager afsked: Mit hjem de sidste 15 år

B.93’s Jeppe Erenbjerg skifter tilværelsen i NordicBet Ligaen ud med Jupiler Pro League og Zulte-Waregem, og nu har han taget afsked med sin hjerteklub.

Jeppe Erenbjerg fejrer en sejr med B.93.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Jeppe Erenbjerg er fortid i B.93.

Dog slutter det på bedst tænkelige vis, hvor Østerbro-klubben har lavet et flot salg, og Erenbjerg får sin chance i udlandet.

Den 24-årige offensivspiller skifter nemlig til den belgiske klub Zulte-Waregem, og nu har han taget afsked til sin hjerteklub.

Jeppe Erenbjerg fejrer en sejr med B.93.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Jeg tror det bedste enkelstående ord at sætte på tiden i B.93 må være ”hjem”. Det har været mit hjem de sidste 14-15 år med både op- og nedture. Men uanset hvad, så har det altid været et sted, jeg har nydt at komme.

– Jeg glæder mig til at prøve mig af på et højere niveau og i helt nye rammer. Jeg er positivt overrasket over klubbens størrelse og historik. De har en stor fanskare og virkelig fede faciliteter.

– Jeg er sikker på, at jeg kommer til at trives, og så er det op til mig selv at få leveret på banen. Alt i alt har jeg en rigtig god fornemmelse og glæder mig til at komme i gang.

Dog er det ikke et entydigt farvel til Østerbro.

– Jeg håber, at alle vil fortsætte med at støtte holdet og blive ved med at skubbe til grænserne for, hvad B.93 kan opnå. Det er ikke et farvel, men på gensyn, og pas godt på hinanden og klubben, mens jeg er væk, fortæller Jeppe Erenbjerg til B.93’s hjemmeside.

Erenbjerg har aldrig spillet i andre klubber end B.93, og for klubbens førstehold er det blevet til 165 optrædener, 52 scoringer og 37 oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P