EM 2024

Se billederne: Ungarn hylder Varga efter uhyggelig skade

Ungarn sejrede 1-0 over Skotland ved EM 2024 søndag, men for en stund var fodbolden ligegyldig, da Barnabas Varga blev alvorligt skadet i kampen. Efter kampen blev sejren fejret af Ungarn-spillerne, og her blev Varga hyldet fra start til slut. Se billederne her.

De ungarske spillere samlet efter sejren mod Skotland, mens de hylder Barnabas Varga, der blev alvorligt skadet under opgøret.

I søndagens kamp mellem Skotland og Ungarn handlede det lige pludselig ikke om fodbold.

Midt i anden halvleg stødte ungarske Barnabas Varga og den skotske målmand, Angus Gunn, sammen.

Et uhyggeligt uheld, der stoppede spillet i mange minutter, og hvor de ungarske spillere så chokerede ud og afskærmede den skadede holdkammerat.

Efter længere tids uvished om Vargas tilstand blev den ungarske angriber båret fra banen på en båre, og senere søndag aften blev det meldt ud, at Vargas tilstand nu var stabil.

Kampen fortsatte også umiddelbart efter Varga blev båret fra banen, og trods de hårde minutter omkring det uhyggelige sammenstød, så formåede Ungarn at sikre sig den vigtige 1-0-sejr i de absolut døende minutter.

Men selvom euforien var stor efter slutfløjt, så handlede det i stor stil igen om Barnabas Varga. De ungarske spillere hyldede således holdkammeraten i fejringen efter opgøret.

Sejren over Skotland holder Ungarns chancer for videre avancement ved EM 2024 i live.

Nationen indtager tredjepladsen i Gruppe A, så det kræver fortsat, at Ungarn holder sin placering blandt de fire bedste treere i treer-regnskabet.

Læs meget mere om status på de enkelt EM-grupper frem mod gruppespillets afgørelse i campo.dk’s overblik herunder. Her finder du også det øjeblikkelige treer-regnskab.

Status på EM 2024: Hvem går videre fra gruppespillet?