Premier League

Manchester United-ejer: Derfor beholder vi Erik ten Hag

Erik ten Hag er en omdiskuteret herre, men for nu ser det ud til, at han stadig er træner for Manchester United i den kommende sæson. Her fortæller Manchester Uniteds ejer Jim Ratcliffe om tankerne bag beslutningen om at beholde ten Hag.

Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Erik ten Hag fortsætter som træner i Manchester United.

Det står efterhånden klart, efter United ellers skulle have overvejet flere andre kandidater.

Nu fortæller Sir Jim Ratcliffe, som ejer en del af Manchester United, hvorfor klubben har valgt at fortsætte samarbejdet på trods af en historisk dårlig sæson.

– Fordi han er en god træner. Han var meget god i Ajax. Han var faktisk i Bayern München…, lød det fra Sir Jim Ratcliffe på et direktørtopmøde afholdt af The Times, da han blev spurgt til beslutningen.

Ratcliffe blev herefter afbrudt og spurgt, om Manchester Uniteds succes kommer ned til valget af træner? Hertil svarede United-ejeren:

– Den almene fan tænker, at træneren er alt, og at alt drejer sig om træneren, og det gjorde det måske også i Alex Fergusons dage. Men hvis du ser på de efterfølgende 11 sæsoner i Manchester United, har vi haft en hel række af trænere, og nogle af dem er rigtig gode. Ingen af ​​dem er lykkedes overhovedet.

Ten Hag: United fortalte mig, at klubben talte med Tuchel

– Du kan ikke skubben roden af ​​problemet over på træneren. Det handler om det miljø, træneren arbejder i. Det er det, vi vil kigge på – ledelsen, træningerne, kvaliteten i staben, alle den slags ting, som vi skal kigge på i Manchester United – hvilket er det, vi ville gøre i enhver virksomhed.

Jim Ratcliffe har været en del af Manchester United siden december 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P