EM 2024

Kane sender opfordring til de engelske fans

Harry Kane er ude med riven efter de engelske fans, som naturligt nok er skuffede over de præstationer som Englang har leveret ved EM. Anføreren opfordrer dog fansene til at vente med at dømme de engelske spillere.

Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

England var blandt turneringens helt store favoritter.

Om de stadig er det skal være usagt, men deres præstationer mod Serbien og Danmark har ikke været gode nok.

Det var det heller ikke mod Island i generalprøven forud for EM, hvor England tabte 1-0 efter nok en sløj præstation. Det har fået de engelske fans og medier til at kritisere det engelske landshold.

Den engelske anfører Harry Kane forstår kritikken, men han opfordrer samtidig de engelske fans til at have lidt tålmodighed.

– Ro er vigtigt. De fleste af os har været her før og gjort det – vi har givet de engelske fans nogle fantastiske minder. Efter turneringen kan man vurdere os. Under turneringen er det op til os at gøre det rigtigt og finde ud af, hvordan man gør det rigtigt. Vi vil forsøge at finde en løsning. Vi ved, at 99 procent af de engelske fans støtter os, men alle har ret til at have en mening.

– Vi vil uden tvivl gerne vinde gruppen. Det handler ikke kun om at undgå bestemte hold, men vi vil have momentum til knockout-fasen. Vi forventer at slutte i toppen, men hvis vi ikke gør, er det ikke en katastrofe. Vi vil sætte en markør på tirsdag og bruge det i resten af turneringen, lyder det fra Harry Kane.

England møder tirsdag aften klokken 21.00 Slovenien, hvor forventningerne til holdet nok ikke er mindre, end det var tilfældet mod Serbien og Danmark. Præcis samme tid mødes de to sidstnævnte, hvor det afgøres, hvem fra gruppe C, der skal med videre i turneringen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P