EM 2024

Hjulmand roser ‘VK’ efter brøler: Har en stærk personlighed

Victor Kristiansen får store roser for sin personlighed af landstræner Kasper Hjulmand i kølvandet på den unge danskers store fejl mod England torsdag aften.

Landstræner Kasper Hjulmand og Victor Kristiansen under EM-kampen i gruppe C mellem Danmark og England på Frankfurt Arena i Tyskland torsdag den 20. juni 2024..
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der er ikke mange steder at gemme sig, når man laver en stor fejl i en fodboldkamp, som Victor Kristiansen gjorde mod England.

Den unge back fortalte også selv efter torsdagens kamp, at det var en sårbar situation, men at holdkammeraterne hjalp ham videre.

Søndag fortæller også Kasper Hjulmand, at han også har haft en snak med ‘VK’ i kølvandet på torsdagens kamp.

– Ja, jeg har talt med ham, og nævnte det også overfor gruppen. Vi har alle sammen været i sådan en situation. Det har alle mennesker, tror jeg. Her er det bare med hele verden, der kigger med og med nogle større har konsekvenser, udtaler landstræneren til campo.dk og den fremmødte presse søndag.

Landstræneren fortæller også, hvad han har sagde til den 21-årige slutrundedebutant.

– Jeg roste ham bare for at være den, han er og tage det, som han gør. Han rejser sig jo i kampen også og spiller rigtig godt efterfølgende.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Så han er en utrolig stærk personlighed, og jeg tror også de hjælper ham at komme videre ved at være som han er og snakke om det, og sige det som det er. Så en utrolig stærk person, slutter landstræneren.

Victor Kristiansen blev skiftet ud efter en times spil mod England.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P