Copa America-overblik: Tæt løb i nattens kampe

To kampe er løbet af stablen i Copa America natten til søndag Her blev der kæmpet til det sidste i begge opgør samt uddelt et rødt kort.

Gerardo Arteaga jubler efter sin scoring til 1-0 for Mexico mod Jamaica ved Copa America.

Europæerne har i disse dag øjnene stift rettet mod Tyskland, hvor EM 2024 løber af stablen.

Men samtidig med, at bolden ruller hos naboerne til, så er der også gang i en stor slutrunde på den anden side af Atlanten.

Her blev Copa America sparket i gang fredag, og natten til søndag var der fire yderligere nationer, der var i aktion for første gang i denne udgave af turneringen.

Og det var to tætte opgør. Først og fremmest trillede bolden i opgøret mellem Ecuador og Venezuela, der blev skæmmet af et tidligt rødt kort til Enner Valencia.

Allerede efter 22 minutters spil blev han sendt i bad for en grov tackling, men alligevel kunne Ecuador bringe sig foran kort før pausefløjt ved Jeremy Sarmiento.

Det tvang Venezuela frem ad banen i anden halvleg. Og med to scoringer på ti minutter midt i halvlegen af Jhondor Cadiz og Eduard Bello sikrede Venezuela sig fuldt udbytte med en sejr på 2-1.

De to andre nationer i gruppe B ved slutrunden, Mexico og Jamaica, var ligeledes i aktion i de tidlige morgentimer.

Også her var kampen langt hen ad vejen et tæt parløb, men det var forhåndsfavoritten fra Mexico, der løb med det hele til sidst.

Fortjent kkunne Gerardo Arteaga sende bolden i kassen for Mexico midti anden halvleg, og det blev kampens eneste mål.

Mexico og Venezuela topper således gruppe B ved Copa America med tre point hver – mod Jamaica og Ecuadors nul point.

Natten til mandag ruller bolden på ny i turneringen. Her mødes USA og Bolivia samt Uruguay og Panama. Opgør der kan følges live på TV3 Sport og Viaplay.

Store transfers i vente: EM-stjernerne på rygtebørsen