NordicBet Ligaen

Azad Corlu stopper i Lyngby – her er hans nye job

Azad Corlu har haft ansvaret for Lyngbys U17-mandskab, men efter sommerferien skifter han til NordicBet Liga-klub. Det meddeler Lyngby søndag.

Foto: Lyngby Boldklub

Azad Corlu kom til Lyngby i 2021, men nu er det forbi.

33-årige Corlu indtræder efter sommer i rollen som assistenttræner hos NordicBet Liga-oprykkerne fra FC Roskilde.

Her skal han indgå i teamet omkring cheftræner Mikkel Thygesen, og Corlu var aldrig i tvivl, da FC Roskilde henvendte sig.

– Det er en unik mulighed for at komme ind i et godt miljø og sparke døren ordentligt ind til seniorverdenen, udtaler den nu tidligere ungdomstræner, og fortsætter:

– I flere år har jeg været en del af et udviklingsmiljø, nu glæder jeg mig til at blive en del af et miljø, hvor resultaterne bliver prioriteret.

I FC Roskilde bliver det altså Mikkel Thygesen, som Corlu skal arbejde under, og det glæder han sig til.

Foto: FC Roskilde

– Jeg ser frem til samarbejdet med Thygesen og Theil (sportschef, red.) – to personer jeg kender fra tidligere og har en god relation til. Jeg har spillet med Thyge i Brøndby, da han var stjernen, der tog imod de unge drenge, mens Theil var min træner, da jeg blev lejet ud til FC Roskilde.

– Deres fodboldfaglighed er stor og jeg er sikker på, at vores samarbejde bliver godt. Jeg glæder mig til at møde truppen, hvor der er mange spillere jeg har stiftet bekendtskab med tidligere – enten som spiller, træner eller af andre veje, slutter Corlu.

FC Roskilde sikrede sig oprykning i sidste runde af 2. Division, da Aarhus Fremad blev besejret.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P