EM 2024

Trods hård kritik: Trent topper engelsk statistik

Under EM-slutrunden har Trent Alexander-Arnold spillet på den centrale midtbane for England. Der er mange, der har kritiseret ham for præstationerne i maskinrummet, men alligevel topper han en afgørende statistik for ‘The Three Lions’.

Trent Alexander-Arnold i duel med Christian Eriksen
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Englands fans kan være rigtig hårde ved spillerne, når tingene ikke kører.

Og det har måske ikke kørt som smurt for Trent Alexander-Arnold indtil videre ved EM-slutrunden, hvor han har taget plads på den centrale midtbane.

Engelsk ekspert bønfalder Southgate: Drop dem nu

Og derfor har mange engelske fans udtalt, at de hellere ser andre spillere indtage pladsen i maskinrummet sammen med Declan Rice. Men måske har Trent ikke været så dårlig endda?

Han har endnu ikke spillet en fuld kamp for England under slutrunden, men alligevel er han den engelske spiller, der har skabt flest chancer for den traditionsrige fodboldnation. Det skriver ESPN.

Senest havde Trent dog problemer med at håndtere Danmarks meget fysiske tilgang til midtbaneduellen.

Dermed er det spændende at se, om der igen bliver plads til Liverpools ‘local lad’ på midtbanen, eller om han bliver rykket længere tilbage på banen, hvor luksusproblemet med for mange gode højrebacks melder sig.

Det er nemlig ingen ringere end Kyle Walker, der indtager Trents vanlige position på højre back.

På bænken har England både Conor Gallagher, Adam Wharton og Kobbie Mainoo, der er alle tre er mere vant til at navigere i midtbanepositionen, end Trent er.

Englands næste kamp er tirsdag den 25. juni klokken 21:00, når det gælder Slovenien i den sidste kamp af gruppespillet. Kampen kan ses på DRTV.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P