EM Ambassaden

Big9: Modric og Kroatien skal gå all-in mod Italien

EM går i denne weekend ind i den sidste grupperunde, hvor det altså afgøres, hvem der skal med videre i turneringen, og hvem der må rejse hjem. Det betyder også, at flere hold skal satse hele butikken, og det bør kaste nogle målrige opgør af sig. 

Foto: Ronny Hartmann/AFP/Ritzau Scanpix

* Denne artikel er sponsoreret af Bet25

campo.dk har indledt et samarbejde med Bet25, hvor vi til hver runde under EM vil komme med to til tre skarpe anbefalinger til Big9-kuponerne.

I denne artikel har vi udvalgt tre kampe, hvor vi mener, du som Big9-spiller kan få en fordel mod de andre spillere i puljen. Ligeledes har vi hos campo.dk oprettet vores egen spilklub, som du kan købe anparter i her.

Vi er nået til den sidste grupperunde ved dette års EM, og det betyder, at flere hold skal satse alt for at gå videre ved slutrunden. Derfor har mit fokus også i højere grad vendt sig mod 1- og 2-tal’er samt over 2,5 mål på Big9-kuponen, hvor det i de første runder i højere grad var ved X og under 2,5 mål, jeg fandt de gode fiduser.

EM’s tredje Big9-kupon ser sådan ud:

Første kamp: Schweiz – Tyskland
Anbefaling: 1-2 og over 2,5 mål

Schweiz er med 99% sikkerhed videre, da de er tre point og en målscore på hele seks mål bedre end Skotland. Derfor bør de også gå efter sejren mod Tyskland og førstepladsen i gruppen, som vil få en væsentligt nemmere modstander i ottendedelsfinalen end andenpladsen gør. Andenpladsen møder nemlig andenpladsen fra ‘dødens gruppe’, hvor Spanien, Italien og Kroatien befinder sig, mens førstepladsen møder andenpladsen fra Danmarks gruppe.

Tyskland lever ganske fint med uafgjort, hvor de vil sikre førstepladsen i gruppen, men vil de bare stå tilbage og spille efter 0-0? Jeg tvivler. Efter nogle svage år for det tyske mandskab ligner det, at de på hjemmebanen har meldt sig ind blandt favoritterne til EM-guldet. For tyskerne kan det meget vel handle om at holde momentum og ride videre på den bølge, de har skabt med deres første to kampe i turneringen og så bør det blive underholdende.

Oddsmarkedet er ikke helt så overbevist om, at kampen bliver målrig, som Big9-spillerne er det, men det er svært at udelade over 2,5 mål, når underdog’en skal frem og jagte en sejr.

Min anbefaling går derfor på 1-2 og over 2,5 mål.

Anden kamp: Skotland – Ungarn
Anbefaling: 1-2 og over 2,5 mål

Skotland og Ungarn kæmper om tredjepladsen i gruppe A og derfor skal begge hold gå efter sejren. For Ungarn er en sejr dog ikke nødvendigvis nok, da de står med nul point efter de første to gruppekampe og de vil sandsynligvis skulle gå efter at score flere mål for at kunne gå videre som en af de fire bedste treere, da de kommer ind til kampen med en målscore på minus fire.

Uanset skal begge hold gå efter en sejr, og det betyder med al sandsynlighed, at begge vil satse alt ved 1-1, hvorfor over 2,5 mål er spændende at krydse af. Spørgsmålet er imidlertid, om der nødvendigvis kommer gang i den fra start, eller om holdene kommer forsigtigt ud og vil vente med at satse. Skotland mangler dog to forsvarsspillere, så hvis Dominik Szoboszlai og Ungarns andre udmærkede offensivspillere rammer dagen, kan det godt blive svært for Skotlands forsvar at holde dem fra fadet.

Har man råd, kunne jeg dog godt finde på at tage under 2,5 mål med også, men under alle omstændigheder bør man gå uden om X, som ingen af holdene kan bruge.

Min anbefaling går derfor på 1-2 og over 2,5 mål.

Tredje kamp: Kroatien – Italien
Anbefaling: 1X og både over og under 2,5 mål

Kroatien skal have en sejr over Italien, hvis de skal videre ved EM. Italien derimod lever rigtig fint med X, som vil sikre dem gruppens andenplads. Derfor er der også rigtig flot værdi i at krydse 1X af på kuponen, hvor hele 48% er på Italien – det giver ikke meget mening for mig.

Kroatien har absolut ikke været prangende ved slutrunden, men de har stadig masser af grundkvalitet. De var overmatchet i store perioder mod Spanien, men at de skulle tabe 3-0 synes jeg alligevel ikke var helt retvisende. Gode var de heller ikke mod Albanien, men de var alligevel det bedste hold set over hele kampen, og albanerne skulle helt ind i fire minutters overtid for at snuppe det ene point.

Italien kan heller ikke siges at have været prangende under EM. De fik en snæver 2-1 sejr mod Albanien, hvor de godt nok dominerede, men det må også forventes mod et af slutrundens dårligste hold. Efter de kom foran 2-1, stillede italienerne sig i høj grad ned og forsvarede føringen. Da de så mødte Spanien torsdag aften, blev de decideret udspillet. De havde sølle fire afslutninger mod Spaniens 20, og selvom der skulle et selvmål til at give Spanien sejren, var der aldrig tvivl om, hvem der fortjente at vinde den kamp.

Når Italien bare skal have uafgjort med fra kampen, giver det altså ingen mening for mig at krydse 2-tallet af, men over/under 2,5 mål kommer formentlig til at afhænge meget af, hvem der får kampen over på sine præmisser. Oddsmarkedet har da også de to udfald helt lige.

Min anbefaling går derfor på 1X og både over og under 2,5 mål.

Spilstop på kuponen er søndag den 23. juni klokken 21.00, hvor Skotland – Schweiz sparkes i gang.


Jacob Høgh har beskæftiget sig med spil på fodbold på seriøst plan i mere end fem år og kombinerer i dag den gerning med at være journalist hos campo.dk. Han kan følges på X her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P