EM 2024

Polsk mavepuster: Frankrig og Holland deler

Trods et hav af chancer endte fredagens storkamp mellem Holland og Frankrig 0-0 – hvilket også er første gang ved denne EM-slutrunde – og det har store konsekvenser for Polen.

v u t v v
45′
90′

Av, Polen.

Opgøret mellem Holland og Frankrig fik fatale konsekvenser for polakkernes EM – de er nemlig ude efter 0-0-kampen i Leipzig.

Opgøret bød på et hav af chancer til begge mandskaber særligt i første halvleg, men her lykkedes det ikke at prikke hul på bylden.

I anden halvleg fik Xavi Simons banket Holland i front lige indtil VAR intervenerede og underkendte målet for offside.

Således endte det målløst og med et polsk EM-exit, da Polen maksimalt kan nå tre point, imens Holland og Frankrig nu har fire og Østrig er bedre indbyrdes.

Du kan se liveopdateringerne fra kampen nedenfor

89′ Adrien Rabiot stikker afsted og prøver at finde en holdkammerat inde foran, men det lykkes ikke

Målet underkendes for offside!

70′ Bolden falder for fødderne af Xavi Simons, som smadrer bolden ind, men målet skal lige igennem et VAR-tjek for offside

MÅL! Holland bringer sig i front – men vent nu lidt!

65′ Griezmann får endnu en stor chance efter flot fransk opspil, men afslutningen bliver sendt til hjørnespark af Bart Verbruggen

63′ Ousmane Dembélé lægger bolden ind over til Aurelien Tchouameni, hvis hovedstød lige akkurat går over målet

54′ Holland får et frispark i en farlig position, men Memphis Depay sparker direkte i muren

52′ Et sjældent set langskudsforsøg fra N’Golo Kanté sejler langt over mål

Det kan blive dyrt uden Mbappé!

46′ Anden halvleg løber af stablen

PAUSE En bølgende første halvleg har givet chancer til begge mandskaber, men til trods for muligheder er det stadig målløst i Leipzig

40′ Frankrig får et frispark i en gunstig position, men Griezmanns forsøg går i muren og ud til hjørnespark

27′ Marcus Thuram går i dybden, men franskmandens afslutning flyver forbi mål

16′ Cody Gakpo tester Maignan med en drilsk afslutning uden for feltet, men den franske keeper sender bolden til hjørnespark

14′ Endnu en kæmpe chance til Frankrig, men Griezmann falder nærmest over bolden og formøbler en gigantisk chance

4′ Frankrig banker på, men Antoine Griezmanns afslutning bliver pillet af Bart Verbruggen

1′ En lynhurtig chance opstår, da Jeremie Frimpong stikker af fra den franske defensiv, men hollænderens afslutning bliver afværget af Mike Maignan og sejler ud til hjørnespark