EM 2024

Lewandowski og co. tæt på færdige ved EM 2024

Det blev til et polsk nederlag mod Østrig fredag aften. Det ser nu meget usandsynligt ud, at Polen skulle gå videre fra gruppespillet.

Polen og Østrig i kamp ved EM 2024.

Østrig tabte i første runde ved EM 2024 til Frankrig. Polen tabte til Holland.

Der stod derfor alt på spil, da de to nationer ramlede sammen fredag aften.

Her trak Østrig sig sejrrigt ud af opgøret. Det også selvom Polen undervejs skiftede Robert Lewandowski ind til Barca-stjernens første minutter ved slutrunden.

Med to kampe spillet har Polen nu nul point og en målscore på -3. Samtidig mangler man fortsat at møde Frankrig i den sidste gruppekamp. Det er meget svært at forestille sig, at Polen skulle klare sig videre i turneringen nu,

K. Piątek
30′
G. Trauner
9′
C. Baumgartner
66′
M. Arnautović
78′

SLUT – Østrig vinder og tager tre vigtige point

88′ Polen er meget tæt på at være så godt som færdige ved EM 2024. Det lugter ikke af point mod Østrig

78′ Arnautovic skulle skiftes ud, men får lov at blive inde til straffesparket. Han omsætter sikkert til mål

MÅL – 78′ Østrig udbygger føringen

76′ Straffe til Østrig. Sabitzer kommer i dybden og tager et træk udenom Szczesny, der nedlægger ham

66′ Alexander Prass spiller bolden ind foran det polske felt. Marko Arnautovic træder over bolden, så den i stedet ener hos Christoph Baumgartner, som har plads til at sparke den i mål

MÅL – 66′ Østrig foran igen!

58′ Det har været en meget jævnbyrdig affære efter pausen

57′ Så sker det. Lewandowski kommer på banen. Østrigs målscorer, Trauner, forlader banen efter at have været i græsset

50′ Lewandowski ser ud til at skulle have sin første minutter ved EM 2024. Han er i hvert fald sendt til opvarmning

46′ Bolden ruller igen

PAUSE

45′ Pentz tvinges ud i en flot redning, efter Zielenski benytter et frispark til at trykke på mål

39′ Østrig lykkes med at sætte i en omstilling, og bolden ænder ved Sabitzer. Han tager et træk ind i banen, men afslutningen blokeres. Den skulle Ralf Rangicks mandskab have fået mere ud af

29′ Polen fastholder bolden efter hjørnesparket. Bednareks afslutning bliver blokeret, men bolden ender ved Piatek, som sender den ind bag en chanceløs Patrick Pentz i det østrigske mål. Scoringen falder efter en periode, hvor Polen har været bedst

MÅL – 30′ Polen udligner!

29′ Polen bryder igennem i højre side. Lienhart header bolden til hjørne og sikrer dermed, at Brøndbys Patrick Pentz ikke skal gøre væsen af sig

23′ Stor østrigsk chance, men Szczesny kommer godt ud af målet. Der bliver efterfølgende vinket for offside

17′ Polen er ved at spille sig ind i opgøret. Det er hvert fald blevet mere jævnbyrdigt efter scoringen

9′ Gernot Trauner bliver med fremme efter et indkast. Phillipp Mwene finder den østrigske midtstopper med et indlæg, og så står der altså 1-0 til Østrig

MÅL – 9′ Østrig i front!

6′ Østrig er kommet klart bedst fra land. Det har dog ikke mundet ud i store muligheder endnu