EM 2024

Medie: Hjulmand på blokken i storklubber – høj pris

Morten Hjulmand meldes på blokken i flere af de største fodboldklubber i verden. Det bliver dog ikke billigt, hvis en af klubberne vil have fingre i ham allerede denne sommer.

Morten Hjulmand efter scoringen mod England ved EM.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Morten Hjulmands karriere er for alvor ved at nå nye højder.

Efter at have skiftet fra italienske Lecce forrige sommer, var han i den netop afsluttede sæson en vigtig brik i Sportings dominans i den portugisiske liga, hvor det også blev til et mesterskab.

Samtidig er han nu blevet fast mand på det danske landshold ved EM-slutrunden i Tyskland, hvor han torsdag aften scorede sit første mål, da han udlignede mod England.

Morten Hjulmands præstationer er heller ikke gået ubemærket hen hos nogle af verdens største storklubber.

I hvert fald melder fodboldjournalisten Ben Jacobs til sine mere end 300.000 følgere på det sociale medie X, at der er rift om den danske midtbanedynamo.

Således skulle Manchester United, Tottenham, Paris Saint-Germain og FC Barcelona alle være interesserede.

Han skriver dog videre, at det meget vel kan blive en dyr affære, hvis klubberne vil gøre sig forhåbninger om at hente Hjulmand allerede denne sommer.

I hvert fald skulle Sporting-cheftræner Ruben Amorim have efterspurgt en garanti fra den portugisiske klub om, at den danske midtbanespiller ikke bliver solgt nu og her, medmindre hans frikøbsklausul bliver aktiveret.

Og netop frikøbsklausulen lyder angiveligt på 80 millioner euro, svarende til næsten 600 millioner kroner.

Morten Hjulmand og resten af Danmark står efter torsdagens 1-1-kamp mod England med fornuftige kort på hånden i forhold til videre avancement ved EM.

Sidste gruppekamp spilles tirsdag klokken 21.00 mod Serbien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P