EM 2024

Koeman ikke i tvivl: Målet skulle have talt

Holland kom foran 1-0 mod Frankrig, men målet blev annulleret. Det mener Hollands landstræner, Ronald Koeman, var en fejl.

Ronald Koeman takker Didier Deschamps for kampen mellem Holland og Frankrig ved EM.

Holland og Frankrig spillede fredag aften det første målløse opgør ved EM 2024.

Men faktisk kom Holland på måltavlen i løbet af anden halvleg, da Xavi Simmons bankede bolden ind langs jorden ved fjerneste stolpe.

Et VAR-tjek fik dog annulleret målet, da holdkammeraten Denzel Dumfries befandt sig i en offsideposition ved scoringen.

Dumfries var dog ikke med i spillet.

Offsiden blev dømt, fordi det blev vurderet, at han fra sin position i offside blokerede for Mike Maignan i det franske mål, så han ikke havde mulighed for at redde bolden.

Hollands landstræner, Ronald Koeman, er dog dybt uenig i, at målet skulle annulleres.

– Jeg synes, at Dumfries står i en offsideposition. Men han er ikke i vejen for målmanden.

– Når han ikke er det, så skulle målet have talt. Og det skulle de bruge fem minutter på at komme frem til? Jeg forstår det ikke, siger han på pressemødet efter kampen.

Med pointdeleren topper Frankrig og Holland nu deres gruppe med fire point hver efter to kampe.

Holland har dog scoret et mål mere end franskmændene og har derfor det bedste udgangspunkt forud for sidste spillerunde.