EM 2024

Engelsk ekspert bønfalder Southgate: Drop dem nu

Den engelske 1-1-deler med Danmark har skabt ramaskrig hjemme i England, og det gælder også eksperter, som bønfalder Southgate at ryste posen.

Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Av, England og Southgate.

Danmark har gjort ondt på Three Lions, da der i kølvandet på torsdagens 1-1-kamp har været ramaskrig fra de engelske fans og eksperter.

Flere engelske medier har nemlig givet deres mening til kende, hvor Southgates valg er blevet vendt og drejet.

Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

– Desværre bliver to af de bedste Premier League-spillere i Trent Alexander-Arnold og Phil Foden nødt til at blive droppet nu.

– Holdets opsætning får ikke det bedste ud af dem eller deres holdkammerater, skriver den engelske ekspert og Liverpool-legende Jamie Carragher i sin klumme for Telegraph.

Et nyt taktisk tiltag, som Gareth Southgate har benyttet sig af, er at bruge Trent Alexander-Arnold på midtbanen, og det har ikke været prangende ifølge Jamie Carragher.

– At bruge ham på midtbanen ved en stor turnering ville altid være en stor risiko at løbe – det har ikke fungeret.

– Der er ikke nogen, der elsker at se Foden mere end mig, men han kan ikke spille i et system, der komplimenterer alle sammen med Harry Kane og Jude Bellingham, hvis de alle søger de samme rum.

Phil Foden rundede ellers sin Premier League-sæson af ved at høste titlen som turneringens bedste spiller, men City-esset har ikke vist samme takter for landsholdet.

England runder sit gruppespil ved EM af med en kamp imod Slovenien på tirsdag klokken 21:00.

Dagen derpå: Engelske medier slagter Southgate & Co

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P