EM 2024

Stort medie: Derfor skal England frygte Danmark

BBC Sport er af den overbevisning, at englænderne torsdag aften har god grund til at frygte mødet med det danske landshold.

Det danske landshold samlet på banen efter kampen mod Slovenien.
Foto: Leonhard Simon/Reuters/Ritzau Scanpix

Torsdag er der lagt op til et brag i Tyskland.

Her møder semifinalisterne fra forrige EM-slutrunde nemlig hinanden, når Danmark skal forsøge at skabe overraskelsen mod England.

Godt nok trak englænderne det længste strå senest, men det er ikke ensbetydende med, at det bliver en walkover for Harry Kane og co.

Det mener i hvert fald ikke BBC Sport, der har skrevet en artikel om, hvorfor England bør frygte Danmark.

– Som de danske fans ankom til Tyskland i forbindelse med EM 2024 var der særligt ét navn, som florerede hyppigt på ryggen af danskerne: Rasmus Højlund.

– Den 21-årige angriber er kørt i stilling til at være frontfigur i angrebet, når Danmark vil forsøge at besejre englænderne.

– Højlund bliver anset som værende landets stjerne. Han spillede en nøglerolle i Danmarks kvalifikation, hvor han scorede syv mål. Han havde også en gennembrudssæson i Manchester United, hvor han scorede 15 mål i sin første sæson på tværs af Premier League og Champions League, skriver BBC og tilføjer, at Højlund dog kun har scoret en enkelt gang i sine ni seneste landskampe.

Derudover peger mediet, gennem Brentford-manager Thomas Frank, også på Andreas Christensen, der bliver beskrevet som en af de bedste midtstoppere i verden.

Også Christian Eriksens man of the match-præstation mod Slovenien bliver fremhævet, ligesom også Morten Hjulmand nævnes af BBC.

Kampen mellem Danmark og England fløjtes i gang torsdag klokken 18.00.

Den kan ses på TV2 og TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P