EM 2024

Stjernen er bare 20 år: Havde ikke regnet med det

Kasper Hjulmand kan nærmest ikke finde superlativer nok, når han skal beskrive den engelske Real Madrid-spiller Jude Bellingham.

Jude Bellingham i kamp for England.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har taget Spanien og Madrid med storm.

Og udover den allerede ikoniske jubelscene er det sket uden de store armbevægelser. 20-årige Jude Bellingham er blandt de bedste spillere i verden, og torsdag aften skal det danske landshold forsøge at tæmme offensivspilleren.

Allerede i Englands første kamp kom Bellingham på måltavlen, og den danske landstræner Kasper Hjulmand er fuld af lovord for englænderen.

Det fortæller han på et pressemøde dagen før den vigtige kamp i gruppe c, hvor Campo.dk også er med.

– Sikken en fantastisk sæson, han har haft. Jeg tror ikke, mange havde regnet med, han ville score det antal mål, siger Hjulmand da han bliver spurgt ind England-stjernen.

Bellingham skiftede sidste sommer Borussia Dortmund ud med Real Madrid. Han har kvitteret med 23 mål i 42 kampe.

Han blev også matchvinder mod Serbien i Englands første kamp ved denne slutrunde, så det virker, som om han bare fortsætter.

Og Hjulmand er imponeret.

– Måden han er kommet til Real Madrid, hans sene løb i feltet og måden de bruger hans offensive kvaliteter på, det har været fantastisk.

– At se en spiller i den alder skinne så meget igennem hos Champions League-vinderne, det er bare en fantastisk første sæson. Og han er 20 år.

– Det handler både om måden han er på banen og så hans karakter som person. Han er en stor spiller, og og han bliver rigtig, rigtig god, når han er 23, siger den danske landstræner med et smil.

Danmark møder England og Bellingham torsdag aften. Der er kick off klokken 18.00.

– Presspillet bliver en lille nøgle mod England

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P