EM 2024

Ikke med til EM: Svinedyre lounge-billetter udsolgt

Selvom Norge ikke er med til EM i Tyskland, er der stadig stor fodboldfeber i landet. Nogle betaler i dyre dommer for blandt andet at se Danmark-England.

De danske spillere inden kampe mod Slovenien ved EM 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Haaland, Ødegaard og Schjelderup er ikke med ved EM i Tyskland. Men derfor kan der godt være fodbold-feber i Norge.

I hovedstaden Oslo er der storskærms-arrangement på pladsen Kontraskjæret. Der er både gratis adgang, og så er det muligt at købe pakkebilletter.

Den dyreste pakkebillet giver adgang til et loungeområde, og den koster mere end 7.000 norske kroner – godt 4.600 danske. Og de er alle udsolgt til torsdagens program, skriver Nettavisen.

Danmark og England mødes som bekendt klokken 18.00 i aften, mens Spanien og Italien runder EM-dagen i et regulært brag.

Hvis folk vil være en del af dagens festligheder opfordres de til at tage afsted i god tid, hvis de vil være sikre på en plads. Sådan lyder det fra den daglige leder af pladsen, Geir Oterhals.

– Det er meget populære hold, som spiller i dag, og vores premium-pakker har været udsolgt længe. Hovedområdet er gratis som sædvanligt, og der er kapacitet til 7.500 mennesker, siger han.

Og det gælder måske om ikke at være alt for tørstig, selvom man kommer til gratis til fodbold på storskærm. Ifølge Nettavisen står en 0,4l øl til 109 norske kroner. Godt 72 danske.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P