EM Ambassaden

Imponeret Würtz: Vanvittigt at han stopper

Toni Kroos var fremragende, da Tyskland vandt åbningskampen i EM. Onsdag skal midtbanespilleren i aktion igen, og den tidligere centrale midt Rasmus Würtz synes det er helt vanvittigt, at den 34-årige tysker stopper efter slutrunden.

Toni Kroos under EM-kampen imod Skotland.
Foto: Fabrice Coffrini/AFP/Ritzau Scanpix

Find dagens udsendelse af EM Ambassaden på din foretrukne podcastplatform eller lyt med i bunden af artiklen.

Toni Kroos lægger støvlerne på hylden.

Det offentliggjorde ex-Real Madrid-profilen i maj på sin Instagram-profil. Men det er bestemt ikke fordi tyskerens niveau er dalende. Snarere tværtimod.

At Toni Kroos har valgt at stoppe karrieren nu, kommer også bag på EM Ambassadens ekspert Rasmus Würtz.

– Det virker jo helt vanvittigt at han (Toni Kroos, red.) stopper sin karriere nu. Der kan man jo virkelig snakke om at stoppe på toppen. Han har lige vundet Champions League og det spanske mesterskab.

– Det bliver en sindssygt svær arv at erstatte, og det er jo ikke noget, du erstatter fra den ene dag til den anden. Historien viser jo, at lige pludselig så popper der en ny spiller op, udtaler Würtz i EM Ambassaden.

Det lå ikke ikke i kortene, at Toni Kroos skulle spille EM-slutrunden – han var nemlig gået på landsholdspension, men i marts vendte han tilbage.

Glad Toni Kroos: Jeg er tilbage på landsholdet

I alt står den tyske midtbanemaestro registreret for 110 optrædener for det tyske landshold, hvor han har bidraget med 17 scoringer.

Derudover har Kroos en gloværdig trofæhøst, som blandt andet tæller seks Champions League-titler, fire LaLiga-titler og VM-triumfen fra 2014.

Dagens kampe
15:00: Kroatien – Albanien (Gruppe B)
18:00 – Tyskland – Ungarn (Gruppe A)
21:00 – Skotland – Schweiz (Gruppe A)

Hør dagens episode her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P