EM 2024

Roy Keane slagter Mbappé: Det er ikke i orden

Kylian Mbappé fik mandag aften en regulær blodtud, da han ramte en østrigsk forsvarer med sin næse. Og nu får han tilmed hårde ord med på vejen af den irske fodboldlegende og tv-ekspert Roy Keane.

Kylian Mbappé har netop brækket sin næse i landskamopen mod Østrig
Foto: FRANCK FIFE / AFP / ritzau scanpix

Som om det ikke var nok med en brækket næse.

Nu skal Kylian Mbappé også lægge ører til kritik fra den irske terrier Roy Keane.

Den tidligere Manchester United-stjerne, der er tv-ekspert på den engelske tv-kanal ITV Sport, er aldrig sen til at mene noget, og heller ikke da Mbappé gik tilbage på banen efter behandling, kunne Keane lide, hvad han så.

Den franske angriber gik ind på banen igen efter de første behandlinger, men det havde han ikke fået lov til at kampens spanske dommer Jesus Gil Manzano, som så efterfølgende stangede et gult kort ud.

Og det var helt korrekt ifølge Keane.

– Han går tilbage på banen, og hvad enten han vil stoppe spillet eller bare sidde på banen, så kan jeg ikke lide det, jeg ser. Det er ikke orden, og det kan man ikke lide at se, sagde Keane efter opgøret.

– Han fortjente det gule kort, og selvom han fik besked på det af landstræneren, så tror jeg, han er skuffet over sig selv.

Frankrig spiller næste gang mod Holland, men det er tvivlsomt om Mbappé bliver klar til kampen, efter at han vendte tilbage til den franske landsholdslejr natten til tirsdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P