EM Ambassaden

Big 9: På med klaphatten, når Danmark møder England

campo.dk har indledt et samarbejde med den danske bookmaker Bet25 om Big9. Vi vil under hele slutrunden komme med anbefalinger til rundens kampe. Læs tre skarpe anbefalinger til slutrundens anden grupperunde her.

Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

* Denne artikel er sponsoreret af Bet25

campo.dk har indledt et samarbejde med Bet25, hvor vi til hver runde under EM vil komme med to til tre skarpe anbefalinger til Big9-kuponerne.

I denne artikel har vi udvalgt tre kampe, hvor vi mener, du som Big9-spiller kan få en fordel mod de andre spillere i puljen. Ligeledes har vi hos campo.dk oprettet vores egen spilklub, som du kan købe anparter i her.

EM’s anden Big9-kupon ser sådan ud:

Første kamp: Skotland – Schweiz
Anbefaling: X2 og under 2,5 mål

Skotland fik en forfærdelig start på EM, da de tabte 5-1 til Tyskland og ydermere fik midterforsvarer Ryan Porteous i karantæne. De skal gå efter tre point mod enten Schweiz eller Ungarn, men sidstnævnte ligner unægteligt det dårligere hold, hvorfor jeg sagtens kan se Skotland være fint tilfredse med ét point her.

Schweiz fik en super god start på EM med 3-1 mod Ungarn og de vil stå med det ene ben i en 1/8-finale, hvis de får ét point her. Min største bekymring er, om Schweiz vil forsøge at gå efter en sejr i kampen her for at få førstepladsen i gruppen, som i 1/8-finalen møder andenpladsen i Danmarks gruppe – det vil imidlertid også indebære den risiko, at de kan lukke Skotland og Ungarn ind i kampen om andenpladsen igen.

Matematikken er lidt imod ved at tage Schweiz med, som 74% har krydset af lige nu. Er man risikovillig, ville jeg tage 1X, men man bør også have nogle favoritter med. Under alle omstændigheder mener jeg, man bør tage X, som kun 14% har på deres kupon lige nu.

Under 2,5 mål er pæn favorit hos bookmakerne, men kun 42% har vinget den af i skrivende stund, så det giver god mening at holde den sikker i en kamp, hvor begge formentlig kan leve med uafgjort.

Min anbefaling går derfor på X2 og under 2,5 mål.

Du kan også spille kampen som 1-X-2 væddemål. Klik på banneret herunder:

Anden kamp: Danmark – England
Anbefaling: 1X og under 2,5 mål

Her kan vi godt tage den rød-hvide klaphat på. Danmark lagde, som det næppe er gået mange danskeres næse forbi, fra land med 1-1 mod Slovenien. Det betyder også, at ét point i denne kamp kan vise sig at være guld værd, for så kan de danske drenge med en vis sandsynlighed nøjes med ét point i den sidste gruppekamp mod Serbien og stadig gå videre via en tredjeplads i gruppen – noget der i øvrigt også kan vise sig at give en lettere modstander i ottendedelsfinalen end andenpladsen ville give.

England startede ud med en smal 1-0-sejr over Serbien, men en af EM’s største favoritter spillede langt fra op til deres bedste, ligesom det var tilfældet i EM-generalprøven i kampen før, hvor de tabte 1-0 til Island. Med ét point i kampen her vil de stå med det ene ben i ottendedelsfinalerne og stadig have en yderst overkommelig modstander i Slovenien til sidst – udover englændernes selvforståelse vil de næppe være voldsomt utilfredse med det scenarie.

Det flugter nemlig også rigtig fint med, at kun henholdsvis 12 og 20% har krydset 1 og X af på kuponen i skrivende stund, hvorfor man ved et engelsk pointtab vil kunne vippe to tredjedele af.

Bookmakerne har også her under 2,5 mål som klar favorit, som det var tilfældet i kuponens første kamp, men kun 43% har under’en på deres kupon.

Min anbefaling går derfor på 1X og under 2,5 mål.

Du kan også spille kampen som 1-X-2 væddemål. Klik på banneret herunder:

Tredje kamp: Holland – Frankrig
Anbefaling: 1X og under 2,5 mål

Med fare for bare at gentage mig selv, må jeg alligevel også i denne kamp konstatere, at begge hold lever ganske fint med uafgjort. Både Holland og Frankrig kom i gang med EM-slutrunden med sejre på henholdsvis 2-1 og 1-0.

Begge så ganske fine ud i deres respektive kampe, og specielt Frankrig fik brændt nogle store chancer undervejs, hvor det var et selvmål, der sikrede dem de tre point mod Østrig. En af verdens absolut bedste spillere, Kylian Mbappé, måtte imidlertid udgå med en hovedskade, og er han ikke med, er det noget af en bet for Frankrig. Det vil for mig at se ikke give mening at løbe nogle risici med ham forud for resten af turneringen, når man har sikret sig de første tre point og et fint udgangspunkt for de sidste to gruppekampe. I skrivende stund har 54% krydset Frankrig af, mens oddsmarkedet blot giver Frankrig omkring 45% chance for at vinde, hvorfor det matematisk set også giver ganske god mening at kigge Hollands vej.

Over 2,5 mål er smal favorit hos bookmakerne, men når hele 67% har krydset den af, giver det igen super god mening for mig at gå med under 2,5 mål i en kamp, hvor begge lever fint med uafgjort og Frankrig muligvis må undvære deres største offensive stjerne.

Min anbefaling går derfor på 1X og under 2,5 mål.

Du kan også spille kampen som 1-X-2 væddemål. Klik på banneret herunder:

Spilstop på kuponen er onsdag den 19. juni klokken 21.00, hvor Skotland – Schweiz sparkes i gang.


Jacob Høgh har beskæftiget sig med spil på fodbold på seriøst plan i mere end fem år og kombinerer i dag den gerning med at være journalist hos campo.dk. Han kan følges på X her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P