45′
90′

Italien var storfavoritter, og sejren kom da også i land.

Det var dog langt fra lige så overbevisende, som man kunne forvente. Albanien var således indenfor pointenes rækkevidde helt til det sidste.

Derudover blev der skrevet EM-historie, da Nedim Bajrami efter blot 23 sekunder kom på måltavlen. Det er det hurtigste mål nogensinde ved en EM-slutrunde.

Du kan se liveopdateringer fra kampen nedenfor

90+2′ Kampen afbrydes af en baneløber

90′ Der kom den chance, som Albanien har ventet på. Manaj bliver spillet fri efter en flot tværaflevering, men han formår ikke at få bolden i mål. Italien slipper med skrækken

84′ En underlig affære. Opgøret byder ikke på de store chancer. Italien skifter Scamacca og Dimarco ud, mens Retegui og Darmian kommer ind. Albanien kan stadig stjæle point med blot en enkel scoring, men har endnu ikke smidt alt frem

68′ Albanien bider fra sig i ny og næ. Så længe albanerne kun er bagud med et enkelt mål, kommer de næppe til at kaste håndklædet i ringen

60′ Italien sidder fortsat på det meste, men med stillingen 2-1 er det endnu ikke lykkedes at få lukket kampen

46′ Bolden ruller igen

45′ Pause

33′ Davide Frattesi kommer fri i det albanske felt. Han forsøger sig med et chip, men den albnaske keeper får lappen på og sender bolden på stolpen

32′ Kampbilledet er nu som det kunne forventes. Italien sidder på spillet, Albanien forsøger at stå imod. Albanerne har af og til held med at være farlige på noget, der minder om stillinger. Men Italien dominerer kampen

MÅL – 16′ Nicolo Barella bringer Italien i front. Albanien får ikke clearet bolden tilstrækkeligt, og så trykker Inter-midtbanespilleren ellers mod mål fra distancen. Der er målfest i Dortmund

MÅL – 11‘ Italien slår tilbage efter en veludført og indstuderet hjørnesparks-kombination. Det er forsvarsspilleren Alessandro Bastoni, der header bolden i mål

8′ Italien har sat sig på det meste af spillet, men Albanien er ikke ufarlige og kommer relativt let til afslutninger

1′ Det er det hurtigste mål nogensinde ved en EM-slutrunde

Sådan ser man ud, når man som Nedim Bajrami netop har scoret det hurtigste mål i EM-historien. Foto: Alberto Pizzoli/AFP/Ritzau Scanpix

MÅL – 1′ Vanvittige scener. Blot 23 sekunder inde i opgøret kommer Bajrami på måltavlen og bringer Albanien i front. Donnarumma er chanceløs i det italienske mål. Scoringen falder efter et fejlslagent italiensk indkast, som Bajrami opsnapper