EM Ambassaden

Ex-landsholdskeeper: Ter Stegen lidt bedre end Neuer

Manuel Neuer har vundet duellen om målmandstjansen på det tyske landshold, men havde Stephan Andersen været i Julian Nagelsmanns sko, så havde Marc-André ter Stegen vogtet buret.

Ter Stegen i aktion i LaLiga
Foto: Ritzau / Scanpix / REUTERS/Albert Gea

Du kan lytte til og følge vores podcast hos lige netop den udbyder, du gerne vil. Se mere nede i artiklen.

Marc-André ter Stegen kan med stor sandsynlighed spille sig på de fleste af de landshold, som deltager i sommerens EM-slutrunde.

Men når Tyskland går på banen fredag aften mod Skotland, så må den ellers startvante FC Barcelona-målmand tage til takke med en plads på bænken.

For Manuel Neuer er stadig foretrukket af landstræner Julian Nagelsmann, og den beslutning er den tidligere danske landsholdsmålmand Stephan Andersen ikke nødvendigvis enig i.

Andersen fortæller, at han beundrer Neuer for alt, hvad han har gjort for det tyske landshold og det aftryk, han har sat.

Men havde den tidligere FCK-og Brøndby-målmand været i Nagelsmanns sko, så vogtede ter Stegen buret.

– Hvis man kigger isoleret set på selve spilleren som målmand, så havde jeg taget Marc-André ter Stegen.

– Jeg synes, han er en komplet målmand. Jeg har altid rigtigt godt kunne lide ter Stegen, og jeg synes, hvis man kigger på det, som Neuer har præsteret på det seneste – blandt andet i Champions League mod Real Madrid – der har han haft et par graverende fejl, fortæller den tidligere landsholdsmålmand.

Du kan høre hele snakken om den tyske målmandssituation og blive klædt på til både fredagens åbningskamp og lørdagens spændende opgør i campo.dk’s podcast, EM Ambassaden.

Du finder den dér, hvor du lytter til podcast.

Du kan også høre EM Ambassaden her:

Vi udgiver på alle platforme som Spotify, Apple Podcast og Podimo.

Her kan du lytte hos Podbean:

Se hele udsendelsen fra studiet her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P