3F Superligaen

Vejle siger farvel til svensker efter kort ophold

Vejle Boldklub kan onsdag fortælle, at man tager afsked med den 27-årige svenske stopper, Gustav Granath, denne sommer.

Vejle Boldklub siger farvel til Gustav Granath
Foto: Daniel Abedeny – Vejle Boldklub

Gustav Granath og Vejle Boldklubs veje skilles denne sommer.

Sådan lyder onsdagens udmelding fra Vejle Boldklub, som kan fortælle, at man ikke har valgt at benytte sig af optionen på at forlænge aftalen med to år yderligere.

Dermed står det klart, at Granath, som skiftede til Vejle så sent som i februar måned, end ikke kommer til at få sin debut for Vejles førstehold.

Gustav Granath skiftede til Vejle på en fri transfer fra svenske Degerfors denne vinter, men grundet skader blev det altså aldrig til debut for Vejle.

Det var i først omgang en kort kontrakt frem til denne sommer, og kontrakten løber nu ud helt af sig selv, så Granath frit kan finde en ny arbejdsgiver.

– Sammensætningen af aftalen med Gustav Granath indebar, at vi efter gensidigt ønske ved sæsonafslutning kunne gøre status over hans foreløbige ophold og tage en beslutning for fremtiden, lyder det fra Marius Adrian Nicolae, som er sportschef i Vejle Boldklub, inden han fortsætter:

– Nu er det vores samlede vurdering, at det er bedst at afsøge andre muligheder til den position. At vi vælger at sige farvel til Gustav nu, tager imidlertid intet fra hans indsats. Hvad angår Gustavs tilgang til hverdagen, til sine holdkammerater, trænere og omgivelser i det hele taget, har jeg kun rosende ord om. Derfor mener jeg også, at han trods sit korte ophold kan forlade klubben med oprejst pande i sin søgen efter en ny udfordring. På vegne af alle i Vejle Boldklub ønsker jeg ham held og lykke fremover.

Om lidt over en måned står Vejle Boldklub igen klar til at sparke superligasæsonen i gang.

I første spillerunde venter et opgør mod Randers FC på hjemmebane. Kampen fløjtes op klokken 16:00 den 21. juli.

Sæsonens hold: Flest fra FCN og Brøndby – Vejle også med

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P