EM 2024

Den beskedne stjerne ‘AC’: Ikke bygget til fodboldlivet

Andreas Christensen er en af de største stjerner på det danske herrelandshold, og det samme gør sig gældende på klubplan i FC Barcelona – dog mener ‘AC’ ikke selv, at det er noget, han er bygget til.

Andreas Christesen til træning for det danske hold.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Dansk landsholdsspiller og FC Barcelona-stjerne.

Det er to vanvittigt imponerende meritter, som Andreas Christensen kan prale af – dog er det næppe noget, som ‘AC’ gør sig i.

Den 28-årige danskers stjernestatus har nemlig mere at gøre med spillet på banen, end hans store armbevægelser uden for banen.

Andreas Christesen til træning for det danske hold.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Jeg er ikke god til at snakke om mig selv, desværre. Men jeg tager da alle komplimenter til mig og prøver at tilføje dem til min selvtillid.

– Jeg er måske ikke bygget til hele det der fodboldliv, men jeg nyder stadig at have det sociale, i forhold til verden udenfor.

– Jeg prøver at være en åben person så meget som muligt. Det er dog blevet noget sværere med to børn, så jeg nyder utroligt meget at være hjemme med dem, når man er væk hver weekend, fortæller ‘AC’ til den fremmødte presse ved landsholdets mixed zone onsdag.

Til trods for Andreas Christensen beskedne karakter, så har fodboldkarrieren bragt ham forbi prominente adresser.

I 2012 tog han skiftet fra Brøndby IF’s ungdomsafdeling til Chelsea, hvorfeter han blev udlejet til Borussia Mönchengladbach i to sæsoner, før han i 2017 fik sit gennembrud i Premier League.

Siden 2022 har ‘AC’ været en blandt mange stjerner i folden hos

, hvor danskeren hidtil har optrådt 74 gange og scoret fire mål.

Hjulmand kan ikke få nok af AC: Blandt de allerbedste i verden

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P