EM 2024

AC forudser hård pre-season under Flick i Barca

Andreas ‘AC’ Christensen ser frem til at spille under Hansi Flick i FC Barcelona, og den danske forsvarer glæder sig især til igen at prøve kræfter med den tyske disciplin under preseason.

Andreas Christensen til pressedag for Herrelandsholdet
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Andreas Christensens chef i disse dage hedder Kasper Hjulmand.

Men når sommerens EM-slutrunde er overstået, og Christensen vender retur til Barcelona, så er der en ny mand ved trænerroret i den catalanske storklub.

Tyskeren Hansi Flick har overtaget efter spanske Xavi, men Andreas Christensen kender endnu ikke til sin rolle på Flicks Barcelona-hold.

– Jeg tænker også, at han lader os tænke lidt på slutrunden her, inden han gør det helt store. Men jeg hører gode ting fra dem, der har haft ham, så jeg glæder mig, lyder det fra Christensen til den fremmødte presse i landsholdslejren.

En ny træner plejer også at betyde forandring på banen. Særligt de tyske trænere har tidligere haft ry for en hård og krævende træningsform.

Andreas Christensen til pressedag for Herrelandsholdet
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Og Andreas Christensen tror da også, der kommer andre boller på suppen under Flick.

– Det bliver nok lidt anderledes. Måske en anden preseason, sådan en tysk, disciplinsk preseason. Så jo, det glæder jeg mig til at prøve. Jeg hører kun gode ting, lyder det fra Christensen.

AC har tidligere i karrieren spillet i tyske Borussia Mönchengladbach med stor succes, og han blev da også spurgt, om det ikke blev godt igen at være under tyske vinger.

– Det kan godt være. Xavi ville rigtig gerne spille korte pasninger og hurtig fodbold, og det passede mig også fint med den mentale tilgang til det. Så jo, jeg er åben for det hele, og som jeg siger, de andre, der har haft ham (Flick, red.), snakker godt om ham, så vi må se, slutter Barca-danskeren.

Godt nyt fra AC: Klar til 90 minutter

Christensen har døjet med skader igennem sæsonen i FC Barcelona, men han melder sig helt klart forud for søndagens første EM-gruppekamp mod Slovenien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P