EM 2024

Hjulmand om bane-gate: Tryg indtil jeg har set andet

Danmarks træningsbane i Freudenstadt er et emne, der har fyldt meget de seneste dage. Men for landstræner Kasper Hjulmand er det ikke et tema, før andet er bevist.

Landstræner Kasper Hjulmand under landsholdets mixed zone i Freudenstadt, tirsdag den 1 juni 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand og det danske herrelandshold er ankommet til Freudenstadt i Tyskland.

Her skal de bo, træne, spise og sove under hele EM-slutrunden.

Men de seneste dage har træningsbanen fyldt meget, da man har valgt at anlægge et helt nyt græstæppe lige før, Herrelandsholdet skal træne på den.

Dog er det ikke noget, der fylder for Kasper Hjulmand.

– [Jeg er tryg] indtil jeg har set andet. Jeg er ikke sådan en, der bekymrer mig på forhånd. Jeg har fået at vide, at det er en bane, der skal præstere godt. Og når jeg får det at vide, så stoler jeg på det, indtil jeg har set noget andet.

– Men lige nu, der stoler jeg på det, siger Kasper Hjulmand til campo.dk og resten af den fremmødte presse ved Herrelandsholdets base i Freudenstadt.

Hjulmand er dog helt klar i mælet, når det kommer til de forventninger, man har til faciliteterne som det danske herrelandshold.

– Det mindste, man kan forlange, når man skal til et europamesterskab som et landshold til et EM-slutrunde – vi vil egentlig gerne have to baner – er, at der i hvert fald er en rigtig, rigtig god bane, som matcher det stadion, vi skal ind og spille på. Det er selvfølgelig et krav. 

– Jeg har fået at vide, at det har vi. Og indtil jeg ved noget andet, så har jeg ikke noget at sige om det, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Joachim Andersen udpeger DK’s mest modeforladte spiller

Danmark spiller den første kamp ved EM-slutrunden i Tyskland søndag den 16. juni mod Slovenien.

Kampen fløjtes op klokken 18:00 og bliver vist på DR1 og DRTV.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P