EM 2024

Skotland-assistent med godt nyt om Andy Robertson

Skotlands anfører, Andy Robertson, måtte forlade mandagens træning før tid, da han humpede ud med skade. Vejret blev holdt i Skotland, men nu er assistenttræneren ude med godt nyt om stjernen.

Andy Robertson i kamp for Skotland mod Finland
Foto: Andy Buchanan/AFP/Ritzau Scanpix

Andy Robertson humpede ud af mandagens træning i Garmisch-Partenkirchen, og de bange anelser kunne begynde.

Skotterne residerer lige nu i det sydtyske forud for fredagens EM-åbningskamp, og mandagen startede med Robertsons formodede skade.

I Skotland har man derfor ventet spændt på assistenttræner John Carvers pressemøde, som netop er afholdt – og det var med positivt nyt om Robertson.

– Han har det godt. Jeg har lige talt med ham, og det var af ren forsigtighed.

– Han kommer til at træne i morgen (tirsdag, red.) og han har det fint. Det er klart på dette tidspunkt, så er vi ekstra forsigtige, men det er fint. Han har det godt, og han ser frem til at være med i morgen.

Robertson er anfører og stor profil i det skotske, og Carver blev også spurgt, hvordan det er at se så fremtræden en spiller udgå fra træning med en formodet skade.

– Det er aldrig rart. Så snart træningen var slut hoppede jeg ind, og havde en snak med ham. Han er i god form, og han har det godt, slutter en lettet Carver.

Åbningskampen mellem Tyskland og Skotland spilles fredag aften klokken 21.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P