Ødelægger Nordirland – Spanien viser klassen før EM

Det spanske landshold viste lørdag aften særdeles god form frem mod EM i Tyskland, hvor de på overbevisende maner besejrede Nordirland.

Det spanske landshold viste topform i sidste testkamp før EM 2024

Det spanske landshold er en af favoritterne til at vinde EM i Tyskland.

Og oddset på Spanien kan kun være dykket en smule efter lørdagens testsejr mod Nordirland, hvor ‘La Roja’ vandt overbevisende med 5-1.

Det var faktisk Daniel Ballard og Nordirland, der chokstartede efter blot fire minutter, hvor Sunderland-spilleren headede gæsterne på 0-1.

Men derefter gik det hurtigt den anden vej, og hjemmeholdet førte 4-1 efter første halvleg, hvor Alvaro Morata og Fabian Ruiz med hver en scoring samt FC Barcelonas Pedri med to mål leverede underholdning for alle pengene.

I anden halvleg var der ikke helt så meget gang i målscoringen, men Mikel Oyarzabal scorede til 5-1 tæt under mål.

Ekspert: Sådan bruger du Bellingham, Southgate!

I det nordiske mål stod den tidligere AGF’lejesvend Bailey Peacock-Farrell hele opgøret.

Spanien spiller først opgør ved EM lørdag den 15. juni, når de møder Kroatien klokken 18.00.