NordicBet Ligaen

Vanvids-kasse og straffe i AaB’s sejr over Vendsyssel

I sidste runde af NordicBet Ligaen slog AaB Vendsyssel FF i en kamp, der bød på en kandidat til årets mål og en straffesparksscoring. Se højdepunkterne fra opgøret her.

AaB's Younes Bakiz har scoret til 2-0 i NordicBet ligaen mellem AaB og Vendsyssel FF på Aalborg Portland Park, søndag den 2. juni 2024.
Y. Bakiz
11′
Y. Bakiz
14′
M. Jørgensen
32′
V. Widell
81′
M. Haarup
44′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Søndag eftermiddag bød på sidste runde af NordicBet Ligaen for denne sæson, hvor AaB vandt med 4-1 i lokalopgøret mod Vendsyssel
  • Kampens helt store historie blev Younes Bakiz, der efter 10 minutter scorede på straffespark, og tre minutter senere scorede et mål, der meget muligt kan blive kronet som det bedste i sæsonen
  • Mathias Jørgsensen udbyggede aalborgensernes føring til 3-0 efter 30 minutter, inden Mathias Haarup fik reduceret kort før pausen – AaB fik dog lukket og slukket opgøret med ti minutter igen, da Melker Widell scorede til kampens endelige resultat