club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Søndag eftermiddag rundede Sønderjyske og Kolding IF NordicBet Liga-sæsonen af på Sydbank Park. Her havde hjemmeholdet allerede sikret sig førstepladsen og oprykning, imens gæsterne kunne køre bronzemedaljerne i hus

• Kampens første scoring lod ikke vente på sig længe, da Paul Ngongo efter bare fire minutter udnyttede en kæmpe fejl fra Sønderjyske-keeper, Nicolai Flø, og nemt kunne trille bolden ind i et tomt mål

• Til trods for det hurtige mål og den lovende start måtte Sydbank Park vente helt indtil det 87′ minut før der var grund til jubel, da Søren Andreasen sent i opgøret fik sikret uafgjort. Det ene point var alligevel nok til at sende Kolding på tredjepladsen, da Fredericia tabte 0-1 til Hobro

Sønderjyske 0-1 Kolding IF (Paul Ngongo, 4′):

Sønderjyske 1-1 Kolding IF (Søren Andreasen, 87′):