Æresdivisionen

Hattrick og 4-1-sejr var ikke nok: Excelsior rykker ned

Excelsior havde søndag aften fået sin sag for, da NAC Breda efter alt at dømme var så godt som sikret oprykning – men gæsterne fik sved på panden.

NAC Breda rykker op i Eredivisie, imens Excelsior må en tur ned i Eerste divisie.

Gæsterne fra Breda gik nemlig ind til opgøret som storfavoritter til oprykningen, da klubben vandt det første opgør 6-2.

Resultatet blev et helt andet, da Excelsior bød op til kamp på eget græs.

Her startede hjemmeholdet nemlig som lyn og torden, da Tottenham-lejesvenden, Troy Parrott, scorede to mål på 35 minutter.

Det blev endnu bedre, da Bredas Boy Kemper scorede selvmål, hvorefter Troy Parrott i anden halvleg fuldendte sit hattrick.

Således stod det helt lige igen, indtil Casper Staring scorede målet, som sendte NAC Breda op i Eredivisie og Excelsior ned i Eerste divisie.

Samlet set vandt gæsterne over to opgør med resultatet 6-7.