Real Madrid gør det igen: Vinder Champions League

Dortmund misbrugte sine chancer i første halvleg, og det er der ikke råd til mod Real Madrid. Den spanske storklub åd sig ind i kampen og nettede to gange nær opgørets afslutning. Se mål og highlights inde i artiklen.

Karim Adeyemi misser en stor chance i Champions League-finalen mellem Dortmund og Real Madrid.
Dani Carvajal
74′
Vinícius Júnior
83′
45′
90′
  • Real Madrid sejrede lørdag aften med 2-0 over Dortmund på Wembley i England, og har dermed nu vundet den bedste europæiske klubturnering hele 15 gange
  • Dortmund havde store chancer i første halvleg, særligt til Karim Adeyemi og Niclas Füllkrug. Tyskerne formåede dog ikke at udnytte momentum og bringe sig i front
  • I stedet var det en ‘Real Madrid-special’, da Den Spanske Kongeklub efter pausen stille og roligt fik spillet sig ind i kampen, inden Daniel Carvajal og Vinicius Junior noterede sig for et mål hver især