2. Division

Aarhus Fremad snubler hjemme mod Middelfart

Fredag aften kunne Aarhus Fremad tage et stort skridt imod oprykning til NordicBet Ligaen hjmme på Risvangen – men gæsterne fra Middelfart ville det anderledes.

Aarhus Fremad bejler til oprykning.

2. divisionsmandskabet fik fredag aften sin sag for hjemme på Risvangen.

Her kunne Fremad have taget et kæmpe skridt imod NordicBet Ligaen, men gæsterne fra Middelfart fik stukket en gedigen kæp i hjulet på aarhusianerne.

En jævnbyrdig første halvleg, hvor begge mandskaber holdt hinanden hen, blev afløst af en anden halvleg, hvor gæsterne først efter 50 minutter bragte sig i front.

Bare tre minutter senere blev føringen dobbelt så stor, da Middelfart slog til igen.

Kort før tid fik Middelfart lukket og slukket efter en vild soloaktion.

Inden kampen havde Fremad nemlig et forspring på seks point ned til FC Roskilde, hvorfor en sejr kunne have betydet, at ét enkelt point ville være nok næste gang imod AB.

Forspringet er dog skrumpet ind til blot tre point, da FC Roskilde fredag aften smadrede Nykøbing med 5-1.

Dermed er der en sandsynlighed for, at den sidste NordicBet Liga-oprykker skal findes på sidste spilledag, hvor de to mandskaber mødes på Risvangen.