Premier League

Ten Hag lufter Slot-skepsis: Folk over-roser Feyenoord

Liverpools nyansatte hollandske træner, Arne Slot, har høstet store roser for sin indsats i Feyenoord. Også for store, hvis man spørger landsmand og træner-rival, Erik Ten Hag.

Erik ten Hag og Bruno Fernandes fejrer FA Cup-triumfen sammen for Manchester United.
Foto: Ben Stansall/AFP/Ritzau Scanpix

De ligner hinanden.

De er begge hollændere, de har begge trænet nogle af de største klubber i Holland, hvorefter de begge er rykket videre til sværvægterne i Premier League – og skal man være lidt fræk, har de også den samme frisure.

Alligevel er det ikke de pæne gloser, som Erik Ten Hag har sendt i retning af Liverpools nyansatte træner, Arne Slot. Manchester United-bossen mener nemlig, at folk er lidt for gavmilde med de rosende ord.

Ifølge det engelske medie The Telegraph har Ten Hag således luftet denne skepsis om sin landsmand mandag eftermiddag.

– Folk har været for højlydte omkring Feyenoord. De var stabile i denne sæson, men de var ikke de bedste. PSV var to niveauer bedre på alle parametre, siger Uniteds hollandske cheftræner ifølge The Telegraph.

PSV Eindhoven blev nemlig hollandske mestre, og de gjorde det endda ret overbevisende, da de sluttede hele syv point over Slots Feyenoord.

Dermed har Ten Hag nok en pointe i, at PSV var det bedste hollandske hold i den forgangne sæson.

Ikke desto mindre er det ikke de pæneste ord at sende efter sin kollega og landsmand – men pæne ord er heller ikke just det, der præger forholdet mellem United og Liverpool historisk.

Disse dage sås der tvivl om, hvorvidt Ten Hag fortsat vil være træner for ‘De Røde Djævle’, når sommerferien går på hæld, og bolden på ny skal rulle i Premier League.

Fyres uanset udfaldet: Erik ten Hag får sparket

Dette på trods af FA Cup-triumfen over rivalerne fra Manchester City.

For nu er han dog stadig at finde i Manchester-klubbens trænersæde, og lader sig tilsyneladende ikke imponere af konkurrencen.

Erik ten Hag om starten i United: Var et rod da jeg tog over

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P