3F Superligaen

Rösler-hån førte til tumult: Jeg gik ikke over grænsen

Bølgerne gik højt på Brøndby Stadion efter søndagens kamp mellem Brøndby og AGF. Efter slutfløjt fik AGF-cheftræner Uwe Rösler tilsyneladende tændt godt op under løjerne.

Uwe Rösler i færd med at dirigere AGF-spillerne.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF spændte ben for Brøndby søndag.

Det gjorde Aarhus-klubben ved at besejre Brøndby med 2-3 på Brøndby Stadion, hvilket fravristede Klubben Fra Vestegnen det mesterskab, som man ellers var stillet i sigte.

Efter slutfløjt kunne AGF-cheftræner Uwe Rösler tilsyneladende ikke dy sig for at puste lidt til ilden, inden han forlod banen.

Det beretter Viaplays udsendte.

– I første omgang kan jeg fortælle, at Uwe Rösler var godt oppe at køre ved slutfløjt. Nærmest lige da der var fløjtet, der kom han løbende hen mod mig og råbte “ikke dårligt af et dødbolds-hold”. Jeg tror, at det var lidt af en stikpille til, at han mener, at vi på Viaplay har været lidt for meget efter AGF’s spillestil i løbet af sæsonen.

– På vej ud af Stadion råbte han op mod nogle Brøndby-fans over spillertunnellen ret markant “yes, yes yes”. Det tog nogle af Brøndby-folkene som en hånlig hilsen, og Thomas Mikkelsen (Brøndby-målmand, red.) var stærkt oppe at køre, lyder det.

Efterfølgende har Viaplay taget en snak med Uwe Rösler om hele episoden.

Her virker det dog ikke til, at den tyske cheftræner føler, at han gik over nogen grænse.

– En situation med mange følelser. Jeg mener, at det er – især med tanke på pokalkampene – ret normalt, at man gerne må fejre det, når man vinder en kamp her.

Føler du, at du overskred en grænse?

– Nej.

Hvorfor ikke?

– Fordi det er følelser. Og følelser hører til i fodbold. Vi vandt en fodboldkamp på et meget afgørende tidspunkt, og jeg mener, at jeg så er tilladt at have en følelsesmæssig reaktion, siger Uwe Rösler.

Der bliver videre uddybet med, at AGF-direktør Jacob Nielsen siden har beklaget Uwe Röslers opførsel.

Du kan se hele indslaget i videoen øverst i artiklen, hvor der også er billeder af situationen

Vi har forbedret vores app med blandt andet swipe funktioner, og du kan downloade den i App og Google Play Store – klik herunder:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P