3F Superligaen

Mortensen knuste guldhåbet: Brøndby er den rigtige mester

Patrick Mortensen slukkede søndag aften Brøndbys gulddrømme på Brøndby Stadion, da AGF-angriberen scorede det afgørende mål til 2-3.

Patrick Mortensen i kamp mod Brøndby IF.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

AGF og Patrick Mortensen fik afblæst guldfesten på Brøndby Stadion.

Den garvede AGF-angriber scorede kampens sidste og afgørende mål til 2-3.

Efter kampen har Patrick Mortensen dog givet udtryk for, hvor meget han føler med Brøndby og fortalt, at de blå-gule er de rigtige mestre.

Patrick Mortensen i kamp mod Brøndby IF.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Fantastisk kulisse. Der er ikke nogen som Brøndby. Det er fantastisk, hvordan de har stablet det her på benene og den vanvittige march, de lavede.

– Jeg er sgu lidt splittet lige nu. Jeg er selvfølgelig glad for mit mål, men jeg føler også virkelig meget med dem, der er på stadion.

– Jeg har lige stået i en lignende situation i pokalfinalen, og det gør så pissehamrende ondt, siger Patrick Mortensen til Viaplay.

– Der var lagt op til en kæmpe fest, og hvis jeg skal være helt ærlig, synes jeg, at Brøndby er den rigtige mester. De har spillet fantastisk igennem rigtig lang tid.

– Men vi spiller selvfølgelig for vores logo og vores fans og by. Personligt er det også dejligt for mig at slutte af med mål, men jeg er lidt splittet. Stemningen er død, og det er sgu lidt synd, synes jeg.

Den døde stemning stod Patrick Mortensen selv for, men da han havde scoret det afgørende mål, var der ikke megen jubel at spore – og det var af respekt for Brøndby.

– Det var for at vise respekt. Jeg føler ikke, at man skal grave mere i, hvad der blev et åbent sår, så det var for at vise respekt.

AGF havde dog ikke andet end æren at spille for, da de drog til Brøndby. Femtepladsen var nemlig allerede sikret.

Vi har forbedret vores app med blandt andet swipe funktioner, og du kan downloade den i App og Google Play Store – klik herunder:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Se hele interviewet med Patrick Mortensen i videoen over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P