Portugisisk Fodbold

Morten Hjulmand og co. taber dramatisk pokalfinale

FC Porto og Sporting mødtes søndag aften i en intens og dramatisk Taca de Portugal-finale, hvor Morten Hjulmand og co. måtte se sig slået efter forlænget spilletid.

FC Porto vinder Taca de Portugal.

Søndag aften stod finalen af den portugisiske pokalturnering imellem Porto og Sporting.

Her havde sidstnævnte danske Morten Hjulmand med fra start, men efter en intens kamp, som gik i forlænget spilletid og bød på flere røde kort, endte Porto som sejrsherrene.

Hjulmand og co. kom dog bedst fra land, da den hollandske stopper Jerry St. Juste steg til vejrs og stangede et hjørnespark i kassen til 0-1.

Føringen blev lige præcis fem minutter gammel, før FC Portos Evanilson fik svaret igen efter en kæmpe forsvarsfejl fra Sporting.

10 minutter efter at St. Juste havde stanget Sporting i front blev han til skurk.

Den hollandske midtstopper fik på klodset vis væltet Evanilson som sidste mand og fik dermed rødt kort.

Til trods for at Sporting måtte spille resten af kampen i undertal, så gik kampen i forlænget spilletid.

Her gik bølgerne også højt, da Portos træner, Sergio Conceicao, fik rødt kort på sidelinjen.

Få minutter senere tog Portos iranske spydspids, Mehdi Taremi sig usvigeligt sikkert af et straffespark til 2-1, som endte med at vinde Taca de Portugal for Porto.

Morten Hjulmand fik fuldtid, da Sporting glippede muligheden for at sikre sig The Double.