3F Superligaen

Officielt: Randers forlænger med anføreren

Björn Kopplins kontrakt i Randers FC stod til at udløbe til sommer, men nu har tyskeren skrevet under på en forlængelse. Det oplyser klubben fredag middag.

Foto: Randers FC
Denne historie udkom først på campo.dk

Björn Kopplin er ikke færdig i Randers FC.

Fredag har kronjyderne meddelt, at den 35-årige anfører har forlænget sin aftale i klubben, som nu først udløber i sommeren 2025.

Den 35-årige tyskers aftale stod eller stil at udløbe efter denne sæson, men Kopplin er ikke færdig med at trække i den lyseblå trøje. Og det glæder klubbens sportsdirektør.

– Jeg er virkelig glad for, at vi er blevet enige om en kontraktforlængelse, fordi Björn betyder rigtig meget for Randers FC. Han er en ægte klubmand og betyder meget for holdet både på og uden for banen. Han har de rigtige værdier, han går forrest, og han er en rollemodel i forhold til, hvordan vi gerne vil gøre tingene, fortæller sportsdirektør Søren Pedersen og fortsætter:

– Björn er en kulturbærer. Han har været med i lang tid, og han har stadigvæk et højt niveau trods sin fremskredne alder. Han er stort set med til hver eneste træning og til rådighed til hver eneste kamp.

– Han er vigtig for holdet og et stort forbillede for de unge spillere med sin professionelle tilgang, slutter direktøren.

Kopplin kom til Randers fra Brøndby IF i 2019. Siden er det blevet til 182 kampe for kronjyderne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P