3F Superligaen

Neestrup jubler over ny Falk-kontrakt: Er vores ‘dåseåbner’

F.C. Københavns cheftræner, Jacob Neestrup, er ude med store roser til Rasmus Falk i kølvandet på midtbanespillerens kontraktforlængelse til 2027. Falk spiller en rolle både på banen og i kulisserne, fortæller cheftræneren.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han er allerede noteret for 316 kampe, men det tal er langt fra færdigt med at stige.

Rasmus Falk har været i F.C. København siden 2016, og fredag har FCK meddelt, at fynboen har forlænget sin kontrakt indtil sommeren 2027.

Og forlængelsen vækker glæde af flere forskellige årsager hos FCK’s cheftræner, Jacob Neestrup.

– For F.C. København er det vigtigt, at vi i fremtiden sikrer os at have et sundt mix af både erfarne og unge spillere, udtaler Neestrup til klubbens hjemmeside, og fortsætter:

– Rasmus kender om nogen præmissen for at repræsentere F.C. København, og vi ser ham som både en vigtig spiller og person i vores jagt efter at indfri vores sportslige ambitioner.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

– Desuden har Rasmus de seneste sæsoner også været en af dem, som hjælper vores unge talentfulde spillere på vej til at få et godt afsæt for deres karriere i F.C. København. Dette er bare ét af mange eksempler på en spiller, som altid sætter klubben før holdet, og holdet før sig selv.

Rasmus Falk har leveret flere store præstationer på midtbanen hos F.C. København, men har været ind og ud af startopstillingen den seneste tid.

Men Neestrup ser stadig store tekniske kvaliteter hos den 32-årige fynbo.

– Vi kender alle Rasmus’ spidskompetencer som “dåseåbner”, og dem skal han fortsat bidrage med i F.C. København i fremtiden, når vi har allermest brug for netop hans unikke vendinger og driblinger i modstanderens felt, slutter Jacob Neestrup.

Falk føler med OB: Vil savne at spille på Odense Stadion

Falk og FCK spiller Mesterskabsspillets sidste kamp, når FC Nordsjælland gæster Parken søndag klokken 17.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P