3F Superligaen

Glad Kopplin i Randers: Kan blive lidt længere hjemme

Fredag er det kommet frem, at Björn Kopplin har forlænget kontrakten i Randers FC til og med næste sæson. Og anføreren glæder sig over forlængelsen og håber på at spille europæisk i næste sæson.

Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Hans kontrakt stod til at udløbe efter denne sæson, men Björn Kopplin og Randers FC er ikke færdige med hinanden.

Fredag har Randers meddelt, at den 35-årige tysker har forlænget sin kontrakt indtil sommeren 2025.

Den erfarne tysker har spillet i klubben siden 2019, og det kronjyske klub er blevet som et hjem for ham, fortæller han.

– Det føles som om, at jeg kan blive lidt længere hjemme. Det er selvfølgelig dejligt. Jeg vil jo gerne fortsætte her i Randers FC. Vi har én, muligvis to, svære kampe tilbage i denne sæson, og dem vil vi selvfølgelig gerne vinde, udtaler Kopplin til klubbens hjemmeside.

– Derudover glæder jeg mig meget til også i næste sæson at spille i den lyseblå trøje, og hvis jeg kan inspirere unge spillere med min tilgang, så er det bare dejligt.

Foto: Randers FC

Han er allerede noteret for 182 kampe, og det er målsætningen at få den total op, fortæller højrebacken.

– Først og fremmest skal vi have maksimal succes med holdet i både denne og næste sæson. Derudover vil jeg også gerne opnå 200 kampe for Randers FC. Det er en milepæl, som jeg personligt gerne vil opnå.

– Lige nu er fokus på hjemmekampen i morgen, og så kommer der forhåbentlig en kamp mere derefter, og så ville det være dejligt med kampe i Europa næste sæson, slutter Kopplin.

Kopplin har optrådt 25 gange i denne sæson, som Randers FC slutter lørdag eftermiddag klokken 15 mod Vejle Boldklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P