3F Superligaen

Officielt: Drachmann på plads i Superliga-klub

Janus Drachmann forlader rollen som transitionstræner i AC Horsens. Fra sommer hedder titlen assistenttræner i Superligaklub.

Foto: Randers FC

Janus Drachmann skifter til Randers FC til sommer.

Her skal han være assistent- og transitionstræner, meddeler den kronjyske klub torsdag middag.

36-årige Drachmann indstillede karrieren sidste sommer i AC Horsens og har siden gjort sig som transitionstræner i Horsens. Og Drachmann glæder sig til at starte i det kronjyske.

– Det føles godt at have det på plads. Jeg glæder mig helt vildt til at starte op i Randers og blive en del af projektet her. Jeg ser frem til at lære alle spillerne at kende, både fra ungdom og fra førsteholdet, og forhåbentlig kunne være en god sparring for dem, fortæller Janus Drachmann, som har spillet 277 kampe i 3F Superligaen, og har mødt Randers mange gange.

– Set udefra er det en klub, der gerne vil bringe egne talenter, men også en klub der samtidigt er kommet dertil, hvor man nu kan investere i nogle spillere. De har været med i top-6 tre gange i løbet af de seneste fire år.

Foto: Randers FC

– Det er en klub, som er en fast bestanddel af Superligaen med et sundt setup og spændende muligheder for at udvikle sig. Så det glæder jeg mig virkelig til at blive en del af, siger Janus Drachmann.

I Randers er der stor tilfredshed med den nye tilføjelse til staben, som giver noget nyt til Rasmus Bertelsens team, fortæller klubbens sportsdirektør.

– Janus har nogle personlige kompetencer, som passer rigtig godt til vores trænerteam. Han har nogle kompetencer, som vi måske har manglet lidt. Han kan nogle andre ting, og så har han prøvet rigtig meget som spiller.

– Han får en kombineret rolle hos os, hvor han både skal være assistenttræner i staben omkring førsteholdet og transitionstræner, hvor han skal hjælpe vores unge talentfulde spillere fra U17 og U19 i deres transition fra ungdom til Superliga, udtaler Søren Pedersen, sportsdirektør i Randers.

Drachmann har første arbejdsdag, når spillerne møder ind til første træningsdag efter sommerferien den 17. juni.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P