FCK ude af guldræset efter målrigt nederlag til AGF

F.C. København skulle bruge en sejr tirsdag aften mod AGF for at bevare en realistisk forhåbning om guld. Men det endte med et nederlag efter en intens og målrig affære.

Superligakampen mellem AGF og FC København på Ceres Park i Aarhus tirsdag den 21. maj 2024.
Mads Emil Madsen
15′
28′
45’+2′
O. Óskarsson
13′
80′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • FCK skulle bruge tre point mod AGF, og københavnerne kom også planmæssigt fra start ved Orri Oskarsson, som stangede gæsterne foran efter 12 minutter. Men bare tre minutter efter udlignede AGF’s Mads Emil Madsen
  • Mads Emil Madsen spillede en fantom-første halvleg, og han scorede også til både 2-1 og 3-1 inden pause, og dermed hang FCK’s mesterskabsdrømme i en tynd tråd
  • FCK jagtede comebacket i anden halvleg og brændte flere store chancer, men først ti minutter før tid fik FCK bolden i nettet på et flot langskudsmål af Oskarsson. FCK fik ikke scoret mere tabte dermed 3-2. Derfor er københavnerne også ude af guldræset

AGF 0-1 F.C. København (Orri Oskarsson, 12′)
AGF 1-1 F.C. København (Mads Emil Madsen, 15′)

AGF 2-1 F.C. København (Mads Emil Madsen 27′)

AGF 3-1 F.C. København (Mads Emil Madsen 45+2′)

AGF 3-2 F.C. København (Orri Oskarsson, 80′)