NordicBet Ligaen

FC Fredericias Ritter stopper karrieren

32-årige Nicolaj Ritter fra FC Fredericia har besluttet at stoppe karrieren. Han har blandt andet spillet i Vejle og Silkeborg.

FC Fredericia logo
Foto: DanmarkC TV

Efter seks år, 154 kampe og syv mål er det slut i FC Fredercia.

Og Nicolaj Ritter siger også farvel og tak til fodboldverdenen. Den 32-årige back har nemlig helt besluttet at slutte karrieren. Det skriver FC Fredercia i en pressemeddelelse ifølge Fredericia Dagblad.

Nicolaj Ritter skal i stedet for fodboldbaner nu træde ind i bankverdenen, hvor han starter i Spar Nord i Randers. Tæt på bopælen.

Nicolaj Ritter spillede før sin tid i FC Fredericia for blandt andet Silkeborg IF, Sønderjyske og Vejle Boldklub. Han var i sine unge år en del af FC Midtjyllands talentakademi.

Han fortæller, at han er glad for sin tid i FC Fredericia.

– Min største oplevelse med klubben har uden tvivl været pokalsemifinalen, selvom den fortsat gør ondt. Der var fantastisk opbakning fra byen, min familie var på tribunen, og så var vi blandt de bedste hold i turneringen, siger han.

Det er den 2. juni, at Nicolaj Ritter har mulighed for at løbe ind til sin sidste kamp i karrieren. Her spiller Fredericia hjemme mod Hobro.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P