3F Superligaen

Utilfreds Høegh efter fortjent OB-nederlag: Det er kritisabelt

Randers FC led søndag et nederlag på Nature Energy Park, da OB vandt sin første hjemmekamp i sæsonen. Og kronjydernes forsvarsgeneral var langt fra tilfreds med indsatsen.

Randers FC's Daniel Høegh og Viborgs Anosike Ementa i superligakampen mellem Viborg FF og Randers FC på Energi Viborg Arena, søndag den 28. april 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

OB viste sig for stærke for Randers FC, som søndag gæstede Nature Energy Park.

Randers tabte med 2-0 og drømmen om Superligaens syvendeplads led et knæk.

Og Randers’ Daniel Høegh var langt fra tilfreds med den indsats, der blev lagt for dagen.

– Jeg tænker, det er kritisabelt. Jeg tænker, det er irriterende. Man kunne selvfølgelig godt mærke, at OB havde noget at spille for. Men det havde vi absolut også. Desværre synes jeg ikke, man kunne se det, udtaler Høegh til den fremmødte presse efter kampen.

– Jeg synes, det ligner, at der går 45 minutter, måske 50 minutter, før vi vinder en duel. Men så kan du selvfølgelig ikke vinde nogen fodboldkampe.

Randers FC's Daniel Høegh og Viborgs Anosike Ementa i superligakampen mellem Viborg FF og Randers FC på Energi Viborg Arena, søndag den 28. april 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Selvom Randers havde svært ved at matche hjemmeholdets fysiske udtryk, kom det ikke bag på Høegh, at det var sådan OB præsenterede sig.

– Nej, jeg så også kampen mod Hvidovre. Jeg ved godt, at de har pistolen for panden nu. Og de er nødt til at komme ud med fuld smadder. Det vidste vi godt.

– Vi spillede også en lignende kamp i Lyngby, hvor de også var rigtig pressede. Det var lidt det samme, der mødte os; lidt mere simpel fodbold, lidt mere duelpræget, og så samle nogle andenbolde op. Vi formår ikke at stå imod det.

– Jeg synes, der var plads i organisationen til at spille rundt om dem. Men ja, vi bliver lidt most. Så jeg synes, OB vinder fortjent, slutter Høegh.

Fenger efter sejr: De rigtige, som spiller i dag

Med søndagens resultat kan Viborg overhale Randers på Superligaens syvendeplads, som giver adgang til Conference League playoff.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P