3F Superligaen

Slotsager vild med holdkammerat: Helt vanvittigt

Luca Kjerrumgaard scorede for fjerde kamp i træk for OB, som søndag eftermiddag tog sæsonens første hjemmesejr i 3F Superligaen. Og den varme angriber får store roser fra holdkammeraten Tobias Slotsager.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: OBs Tobias Slotsager under 3F Superliga-kampen mellem OB og Randers FC på Nature Energy Park i Odense, søndag den 19. maj 2024.

Søndag eftermiddag viste Luca Kjerrumgaard igen prøver på sin målnæse.

Den høje angriber bragte OB foran med 2-0 i den vitale gyser mod Randers FC, som fynboerne skulle vinde for at gøre sig forhåbninger om overlevelse.

Søndagens kasse var den fjerde i træk for den 21-årige angriber, som efter kampen modtog store roser fra holdkammeraten Tobias Slotsager.

– Jeg har jo altid syntes, at han havde noget over sig. Han var altid den der boks-ni’er, som scorer på alt, hvad der kom i feltet. Og det er han så sandelig også begyndt med, udtaler Slotsager til den fremmødte presse efter kampen.

Kjerrumgaard var udlejet til norske Stabæk i efteråret, men vendte retur til Ådalen og OB i januar. Efter en god vinteropstart lignede han den nye mand i front, men røg senere ud i kulden.

Nu er han tilbage i varmen.

– Jeg har set det i træning, og jeg har set det i pre-season, efter han kom tilbage fra Norge, hvor han var helt vanvittig. Desværre forløste det sig ikke rigtigt i starten, men nu har han fået chancen igen, og han er både utrolig vigtig for os i forhold til at have duelstyrke oppe foran, men også utrolig vigtig og god til at holde på bolden.

OBs Luca Kjerrumgaard og Randers FCs Wessel Dammers under 3F Superliga-kampen mellem OB og Randers FC på Nature Energy Park i Odense, søndag den 19. maj 2024
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

– Og så er han også bare skarp i feltet, og der er hele tiden fare rundt omkring ham.

– Jeg er utrolig glad på hans vegne. Han har fortjent det, så jeg sender kun roser hans vej, fortæller Slotsager.

Tobias Slotsager og OB vandt kampen over Randers med 2-0.

Fenger efter sejr: De rigtige, som spiller i dag

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P