NordicBet Ligaen

Drømmemål sikrer AaB grim sejr mod Fredericia

AaB mødte FC Fredericia hjemme på Aalborg Portland Park, hvor et drømmemål efter kun 12 minutter sikrede aalborggenserne en smal og grim sejr.

AaB's Kasper Jørgensen har udlignet til 2-2 i NordicBet Ligaen mellem AaB og Hobro IK på Aalborg Portland Park.
K. Jørgensen
12′
45′
90′
  • AaB sikrede sig i forrige runde direkte oprykning til Superligaen med tre runder igen. Derfor var der ikke det store på spil i fredagens opgør mellem nordjyderne og FC Fredericia.
  • Selvom det var Fredericia, som kom bedst ud til opgøret i NordicBet Ligaen, så var det alligevel hjemmeholdet, der efter 12 minutter bragte sig i front med 1-0 på et sandt drømmemål af wingbacken Kasper Jørgensen, der på fornemmeste vist hamrede en helflugter ind bag Frederik Mehder i Fredericia målet.
  • Selvom scoringen faldt tidligt i opgøret, så blev det dog ikke til flere mål i fredagens opgør på Aalborg Portland Park. Dermed vandt AaB deres første kamp siden marts måned.

AaB 1-0 FC Fredericia (Kasper Jørgensen, 12′)