NordicBet Ligaen

Ydmyg AaB-direktør: Vi skal gøre os fortjent til opbakning

AaB har foretaget udskiftninger på flere positioner i både ledelsen og i den sportslige stab på det sidste, og en af de nye i klubben er direktør Michael Tuxen Boll. Han har efter klubbens oprykning givet en status til klubbens hjemmeside og her minder han om ydmyghed overfor fansene.

AaB's administrerende direktør Michael Tuxen Boll i NordicBet ligaen mellem AaB og Hobro IK på Aalborg Portland Park, søndag den 5. maj 2024..
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

– Vi skal gøre os fortjent til opbakning fra vores fans.

Sådan lyder det blandt andet fra AaBs administrerende direktør, Michael Tuxen Boll til klubbens hjemmeside.

Michael Tuxen Boll trådte til som direktør i den nordjyske klub i starten af marts og giver nu en status på sin første tid i Aaborg, efter klubben søndag sikrede sig oprykning til Superligaen.

– Vi er enormt glade for igen at være tilbage i det bedste selskab, men det er vigtigt, at hverken vi, vores fans eller vores partnere tager det som en selvfølge, at AaB er en del af 3F Superligaen. Det bør de seneste sæsoner have lært os. Intet tages i hvert fald for givet fra vores side, understreger Tuxen Boll.

– Det er i den forbindelse ingen hemmelighed, at vores konkurrenter ikke mindst økonomisk flytter sig, og det skal vi også formå. Det kræver mere og mere at være en del af det bedste selskab i dansk fodbold og selvsagt endnu mere at være med i toppen, og derfor er vi også nødt til at øge vores indtægter på alle parametre, hvilket vi heldigvis mærker stor forståelse for hos vores interessenter, fortæller Michael Tuxen Boll.

Michael Tuxen Boll understreger også, hvor imponerende det er at kunne samle flere end 10.000 på tribunerne på Aalborg Stadion, som det var tilfældet i seneste kamp, hvor AaB mødte lokalrivalerne Hobro og måtte se sig slået 2-3.

AaB møder fredag aften FC Fredericia på hjemmebane, hvor FC Fredericia stadig kan sikre sig Nordicbet Ligaens tredjeplads, mens det reelt set ligger fast, at AaB rykker op til Superligaen som NordicBet Ligaens nummer to efter SønderjyskE, som med tre kampe tilbage ligger ni point og en langt bedre målscore foran nordjyderne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P