Coppa Italia

Vlahovic sikrer Juventus pokaltriumf i drama

Juventus og Dusan Vlahovic fik et mål annulleret undervejs. Men angriberens lynmål i første halvleg var nok til at vinde kampen. Allegri blev udvist i kampens overtid.

Juventus’ Serbian forward #09 Dusan Vlahovic reacts during the Italian Cup Final between Atalanta and Juventus at the Olympic stadium in Rome on May 15, 2024. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)

Juventus kan onsdag aften putte endnu en pokal i deres bugnende trofæskab.

Italiens mest vindende klub vinder Coppa Italia med en sejr på 1-0 mod Atalanta i finalen. Det var angriberen Dusan Vlahovic, som stod for finalens enlige mål efter bare fire minutter.

Vlahovic havde også bolden i mål i anden halvleg, men VAR annullerede scoringen for offside.

I fem minutters overtid blev Juventus-træner Massimiliano Allegri udvist efter at have brokket sig.

Men det var alligevel nok for Juventus, der i weekenden sikrede sig kvalifikation til Champions League.